Bemutatkozás

 

Nyílászáró szaküzletünk közel 15 esztendeje látja el a térséget a kívánt ajtó és ablak termékekkel. A kezdetekkor célterületünk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye volt, az idő folyamán a piac bővítésével Magyarország keleti régiójának lefedését is sikerült elérnünk. Ezzel párhuzamosan bővült tovább az általunk forgalmazott termékek köre. A fa, műanyag, fém és speciális összetételű, borítású nyílászárókon túl garázskapuk, ablakkönyöklők, kilincsek, szalagfüggönyök, padfeljárók, és egyéb kiegészítő elemek teljes választéka várja a vásárlókat.  Üzlethelyiségünk területének megháromszorozódásával létrejött raktár melletti bemutató, tárgyalóteremmel.

Kézséggel állunk az Ön rendelkezésére. Legyen az egyetlen ablak, vagy akár egy komplett ipari park nyílászáróinak igénye – Megvalósítjuk!


Cégünk fő profilja nyílászárók forgalmazása, beépítése, párkányozása. 4, 5 és 6 légkamrás profilrendszerek 5 év garanciával. Redőnyök és szúnyoghálók többféle kivitelben. Egyedi méretek, széles színválaszték. Díjmentes felmérés és árajánlat. Állandó akcióinkról érdeklődjön személyesen üzleteinkben, vagy e-mailben, vagy telefonon.


Több éves szakmai tapasztalatunk eredményeként a nálunk vásárolt és általunk beépített nyílászárók, redőnyök, tetőtéri ablakok, maximálisan kielégítik ügyfeleink igényeit mind műszaki és esztétikai, mind hő- és hangszigetelési szempontból.

Ajtó, ablak gyártását egyedi méretre, 3 hetes szállítási határidővel is tudjuk vállalni.


Kérje díjmentes árajánlatunkat műanyag ajtó, ablak a nyílászáró, garázskapu, redőny  gyártásáról és beépítéséről, vagy látogasson el üzleteinkbe, ahol kollégáink készséggel adnak felvilágosítást termékeinkről, szolgáltatásainkról és állandó akcióinkról.


VÁSÁROLJA MEG NYÍLÁSZÁRÓIT AZ INTERNETEN KERESZTÜL WEBÁRUHÁZUNKBAN!

WWW.AJTO-ABLAK-KAPU.HU

Üzleteink az alábbi városokban találhatóak meg:

Kisvárda

4600 Kisvárda, Bessenyei út 14.

Tel./Fax:(36) 45/411-110; (36) 70/33-29-222

E-mail: nyilaszaro@sassz.hu

Weboldal: www.sassz.hu

Megnyitottuk legújabb bemutatótermünket:

Budapest

1064 Budapest, VI. kerület Izabella utca 82

E-mail: nyilaszaro-budapest@sassz.hu

Tel.: (36) 70-3636-452

Miskolc

3527 Miskolc, József Attila út 45.

Tel./Fax:(36) 46/323-049

E-mail: nyilaszaro-miskolc@sassz.hu

 

Mátészalka

4700 Mátészalka, Alkotmány út 27/a

Tel./Fax:(36) 70-7742-918, (36) 70-7762-514

E-mail: nyilaszaro-mszalka@sassz.hu