A kedvezményezett neve:                   

SASSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A fejlesztés tárgya, célja: 

A szervezet GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-0227 azonosító számú projektje megvalósítása során „Műanyag építőanyag gyártása” tevékenységét fejleszti 4536 Ramocsaháza, hrsz 32/2/A/1. alatt található megvalósítási helyszínén.

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések című projekt felhívás lehetőséget biztosított a cég termelési kapacitásának bővítésére.

Szerződött támogatás összege:  

68 798 221 Ft

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A gyártási folyamatokhoz kapcsolódó eszközbeszerzés tekintetében egy PVC profil megmunkáló és vágó központ beszerzése valósul meg mellyel a műanyag nyílászárógyártás munkafolyamatok hatékonyan végezhetők.  Az alkalmazásra kerülő technológia megmunkálási pontossága a gyártási selejtképződés mennyiségét is jelentősen csökkenti.

Az újszerű technológia működtetésének infrastrukturális feltételeinek fejlesztése is szükségessé vált. A projekt részeként komplex épület fűtési-hűtési rendszer korszerűsítés is megvalósul a munkavégzési folyamatoknak helyt adó közel 6000 köbméter térfogatú csarnok  érintettségében.

A beruházás fontos eleme a működési folyamatok során keletkező energiaigény jelentős  részét fedezni képes napelemes rendszer telepítése. A megújuló energia alkalmazás révén a cég jelentős működési költséget takarít meg.

A szervezési és irányítási folyamatokat információs és kommunikációs (IKT) technológiákra irányuló képzés teszi hatékonyabbá.

Az európai uniós támogatás hatékony felhasználása eredményeképpen a SASSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. gyártóüzemi  folyamatai fenntarthatóvá válnak. A technológiai fejlesztés valamint az elsajátításra kerülő tudásanyag hozzájárulnak a vállalkozás válságálló, alkalmazkodó képes és hatékony működéséhez.  A fejlesztés eredményei a munkavállalói létszám megtartására és további munkahelyek teremtésére is lehetőséget biztosít.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

A projekt azonosítószáma:

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02274

A projekt tervezett befejezési dátuma:

2023.09.30.