Szerelési anyagok és kellékek nyílászárókhoz

 

Minden, ami csak ablak, ajtó beépítéshez szükséges beépítési kellék, nálunk megtalálható. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi beépítő anyagok forgalmazására és használatára.Építési habok :  ablak és fal közötti részek tömítése,szigetelése és ragasztása. A Greente Q habok kézi és gépiformában, évszaknak megfelelő minőségi tartalommal kaphatók.Szigetelő fólia: az ablak csatlakozások belső és külső légzárásához alkalmazhatók. Újépítésnél és felujításnál is használható. Jó időállósággalrendelkezik. A  fólia ragasztása megfelelő speciális ragasztóval történik.

Építési ragasztó: Oldószermentes, ,rugalmas ragasztó , hézagtöltő, gyors reakcióidővel száradó anyag. Felhasználása  ablak szerelési anyag.Rögzítő anyagok: ablak beépítés,párkányrögzítés,tokok rögzítése.Tokrögzítő anyagok különböző méretben (52mm-212mm-ig) kaphatók.

Takaróprofilok: ablakok beépítésénél a látható külső belső hézagok eltakarás. 3,5,7cm  szélességben ,törhető és sík kivitelben. Fehér és  színes felülettel, UV álló(fénytűrő), tekercses és méteres kiszerelésben kapható.