Műanyag ablakok

 

A cégünk által forgalmazott műanyag ajtók, ablakok felhasználási helye: családi házak új és felújítása, előre gyártott házgyári épületek ill. közületi épületek (iskolák, óvodák). Profi nyílászáróinkat (műanyag ablak,) kiváló minőségű 70 mm-es 5 kamrás Avantgard profilból ajánljuk kedves vásárlóinknak.

A műanyag profil rendszer 70.ill.88mm beépítési mélységgel,körbefutó 2xi gumitömítéssel,megbízható szél és eső védelmet, vm. kiváló hőszigetelést biztosít.Íves és szögletes stabil nyílószárnyak, 4-16Ar-4 Low-e üvegezés mely biztosítja a 2 rétegű üveg elhelyezését. A műanyag profilok alap színe  fehér, a fóliázott színválaszték 4 alapszín(dió,mahagóni  ,sötét tölgy.,aranytölgy) a többi egyedi színválaszték. A műanyag ablakok  vasalata Winkhaus, kiváló minőségű vasalat rendszer bukó nyíló nyílászárókhoz, biztosítja a biztonságot, kényelmet, hosszú élettartamot. A műanyag ablakok megfelelő üvegezése a jó hő és hangszigetelés biztosítéka.

A SUPER LOW-e  bevonatos és gázzal töltött  üvegszerkezetek mellett, egyre nagyobb arányban teret nyer a 3 rétegű ,ill fokozott hangszigetelésű üvegezés. Kiegészítő szerkezeteink (toktoldók, sorolók, párkányfogadó) a megfelelő műszaki tartalom kivitelezhetőségéhez elengedhetetlen.

A műanyag ablakok beépítése történhet bontással  ill. meglévő tokszerkezetbe való beépítéssel, speciális tokrögzítő füllel, csavarral, purhabbal.

FONTOS TUDNIVALÓ MINDENKI SZÁMÁRA!
A műanyag ablak  párásodása az elégtelen szellőztetés következménye. Szellőztetéssel a különféle szag és oxigén szükséglet és a megfelelő  hőmérséklet  egy időben folyamatos szinten tartását biztosítjuk.

ELENGEDHETETLEN A MEGFELELŐ ÉS RENDSZERES SZELLŐZTETÉS !!!
A műanyag ablak –profil, szárny, nyitásmód- valamint a beépítendő méretek használatos mérethatárairól érdeklődjön értékesítőinknél  elérhetőségeinken.