A SASSZ Kft az évek során észrevette, hogy megváltozott az emberek vásárlási szokása, szívesen vásárolnak az interneten keresztül, akár nagyobb tárgyakat, így különböző nyílászárókat, ajókat, ablakokat is. Első lépésként létrehozta az ajto-ablak-kapu.hu,  majd az idei évben a legbevezeto.hu webáruházát ahol bejárati ajtókat, ablakokat, garázskapukat, valamint különböző légbevezetőket, párkányokat a szereléshez szükséges anyagokat, valamint szerelési anyagokat, kiegészítőket lehet megvásárolni. Az ajto-ablak-kapu.hu és a legbevezeto.hu web áruház működése felhasználó barát, egy gyors regisztráció után a vásárló kedvére válogathat a számára megfelelő, minőségi nyílászárók között legyen az fa, vagy akár műanyag. A kiválasztott termékeket a vevő a webáruházban egy virtuális kosárba helyezi, majd megadja a szállítási címet, kiválasztja a fizetési módot és elküldi megrendelését. A vásárlási megbízás elküldése után a Kft alkalmazottja felveszi a vásárlóval a kapcsolatot és a vevőnek megfelelő időpontban a nyílászárók kiszállításra kerülnek

Mikor válasszunk fa ablakot és mikor műanyag ablakot?

Komoly és laikusok számára nehezen megválaszolható dilemma elé kerül az ember egy új építésű ház, vagy egy már meglévő lakás nyílászáróinak a kiválasztásakor: fából vagy műanyagból legyenek az ablakok. Mindkét típus mellett több érv szól. A fa ablak a természethez való közelséget, az eleganciát és a polgári hangulatot idézi. Ugyanezt az érzést szerencsére ma már megkaphatjuk egy színes műanyag ablaktól is. Ugyanakkor vannak olyan helyzetek, amikor fa ablak beépítése a célszerű, természetvédelmi terület közelsége, műemlékvédelem alatt áll az épület, vagy műanyag ablak nem illeszkedik a környezetbe.  Mindenesetre azt tudnunk kell, hogy egy fa ablak több törődést, ápolást igényel. A műanyag ablak mellett olyan érvek szólnak, ami a mai világban fontos, kevés törődést igényelnek, jobb a hőszigetelése, de mindenek előtt egy műanyag ablakot olcsóbban meg tudunk venni, mint egy fa ablakot.

Miért kényelmes akár ajtót, ablakot webáruházban rendelni?

Sokan ma már a nyílászárót is az interneten keresztül vásárolnak, így kényelmesen, mindenki a saját otthonában választhatja ki a neki megfelelő nyílászárót. A SASSZ Kft web áruházaiban a szabvány nyílászárók széles skálája megtalálható. Nem kell különböző boltokat végigjárni, hiszen mindenütt ugyanazokkal a szabvány méretekkel találkozunk, mint a SASSZ Kft web áruházaiban. Így rengeteg időt és utána járást megspórolunk magunknak, ha a szabvány méretű ajtókat és ablakokat a SASSZ Kft web áruházaiban vásároljuk meg. A kiválasztott szabvány ajtót vagy ablakot a SASSZ Kft web áruházaiból az általunk megadott címre rövid határidőn belül kiszállítják, így nem nekünk kell a nyílászárók elszállításáról gondoskodnunk.