Az új fióktelep-ingatlan hasznosíthatóságának tekintetében lehetőség nyílik társaságunk részére, hogy a Magyarország északkeleti régiójának nyílászáró piacának igényeit kielégítse a nyílászárók és árnyékolástechnika területén. Az üzlet mind elhelyezkedése (M0 autópálya bevezető szakasza), mind mérete alapján kiváló lehetőséget teremt a régió nyílászárók alkalmazásával előkészített energiakorszerűsítési szükségleteinek kielégítésére.

Az üzlethelyiség méretére tekintettel nem csupán kis, hanem nagykereskedelmi nyílászáró értékesítést végzünk, így szeretettel várjuk a lakosságot és a viszonteladókat. Nyílászáróink német alapanyagból készült, kiváló hőszigetelést biztosító termékek. A KBE profilrendszer a Profine Gmbh. által gyártott alapanyag, mely a világon elsőként 1954-től műanyag profilt gyártó európai vállalata.

Nyílászárók mellett miskolci üzletünkben, csakúgy mint minden üzletünkben az országban, rolókat, reluxákat, zsaluziákat, kilincseket, garázskapukat, zárszerkezeteket értékesítünk.